Vállalati architektúra megoldások - EA

A vállalati architektúra-megoldások célja, hogy segítsék a szervezet és a stratégia, a célok, az üzleti folyamatok és az erőforrások digitális megjelenítését, összehangolását. Ez lehetővé teszi az üzleti és informatikai átalakításért felelős vezetők számára, hogy előre lássák döntéseik hatását, és biztosítja a lehetőséget a megfelelő lépések megtételéhez a megfelelő időben, az elérni kívánt célokhoz igazodva.

A HOPEX vállalati architektúra-megoldásai biztosítani tudják, hogy az informatikai irányítás az általános vállalatirányítás egyik proaktív eleme legyen - amely az üzleti modell zavartalan működése szempontjából kritikus fontosságú.

Mapping & Streamlining:

A HOPEX biztosítja a vezetők számára a szükséges eszközöket, hogy átfogó képet kapjanak szervezeteikről, és segítsenek számukra agilis IT-rendszerek kialakításában és megvalósításában, az üzleti folyamatok egyszerűsítésében és az üzleti stratégiákhoz igazított optimális működési keretrendszer kialakításában.

 

Döntéshozatal és digitális átalakítás:

A HOPEX segítségével koherens átmeneti tervek dolgozhatóak ki, a vezetők előre látják döntéseik hatását, és a megfelelő lépéseket a megfelelő időben tervezik meg az üzleti átalakulás irányításában. A szervezet agilisabbá válhat és könnyebben reagálhat az új üzleti kihívások leküzdésére.

 

Nagyobb érték a vállalkozások számára:

A HOPEX megoldásaival több nézőpontból vizsgálhatja szervezetét, hogy gyorsabban reagálhasson a változásokra és nagyobb értéket nyújthasson vállalkozásának. A stratégia és az üzleti szervezet nézetei rávilágítanak a végrehajtás képességére. Az információ nézet elengedhetetlen annak megértéséhez, hogy a munkafolyamatokat és a függőségeket hogyan kell a szervezeten belül és azon kívül alkalmazni. Az IT-nézet azt mutatja, hogy az információs rendszer hogyan változik az üzleti igények kielégítésére. A kockázati és ellenőrzési nézet lehetővé teszi, hogy figyelembe vegye a vállalat kockázati étvágyát és befektetési kapacitását

Termékek:

  • HOPEX IT Architecture

  • HOPEX Business Architecture

  • HOPEX Information Architecture

  • HOPEX Application Design

  • HOPEX SAP Blueprint

  • HOPEX Enterprise Architecture for TOGAF

  • HOPEX DoDAF

  • HOPEX Archimate

  • HOPEX NAF