IT Portfolio Management - ITPM

Az IT portfólió-menedzsment megoldás célja, hogy segítse az informatikai szakembereket az alkalmazások és a technológiai portfóliók optimalizálásában és átalakításában.

 

Az informatikai részlegek számos fronton szembesülnek kihívásokkal, amelyek meggátolják az új projektekbe való befektetést. Az informatikai költségek növekedése az egyre növekvő számú örökölt eszköz miatt növekedett, míg a felesleges eszközök egyre inkább elterjedtek a múltbeli egyesülések és felvásárlások és az üzleti globalizáció miatt. Ezek a tényezők - az informatikai portfóliók és a szoftverek elavulásának hiánya miatt - egyre összetettebbé teszik az informatikai rendszereket.

 

Az IT Portfólió menedzsment olyan megoldás, amely egyszerűsítheti az informatikai beruházásokat, és három lépésből álló megközelítésével támogatja az IT beruházások összehangolását az üzleti prioritásokkal:

 

  1. Eszközleltár: Alakítsa ki a saját adatbázisát a szervezet informatikai eszközadatokból különböző kritériumok alapján.

  2. Eszközök értékelése: Elemezze és értékelje az informatikai eszközöket szabványos és egyéni riportok segítségével.

  3. Átalakítás: IT átalakítás lehetséges forgatókönyveinek kidolgozása és összehasonlítása, valamint a legjobb megoldás megvalósítása

 

Az informatikai portfólió-menedzsment megoldás segít az IT-portfólió egyszerűsítésében és az informatikai rendszerek agilitásában, miközben az üzleti szempontból kritikus alkalmazásokra összpontosít. Olyan eszköz, amely központilag kezeli az informatikai eszközadatokat, és segíti a felhasználókat az információk és a jelentések megosztásában.

 

A ITPM a BDNA Technopedia ™ -t is magában foglalja, amely a szoftver termékek életciklusainak kategorizált, strukturált katalógusa. Ez a szolgáltatás megteremti a megbízható és következetes adatok alapját a technológia elavulásának jobb nyomon követése és kezelése érdekében, valamint elkerülheti a váratlan költségeket az elavult technológiai komponensek cseréjekor.k cseréjekor.

Termékek:

  • HOPEX IT Risk Management

  • HOPEX IT Architecture

  • HOPEX IT Portfolio Management

  • HOPEX IT Portfolio Management - BDNA Technopedia