Üzleti folyamatelemzési megoldások - BPA

A gyorsan változó technológiák mai világában a vállalatok egy új paradigmával szembesülnek, ahol a hatalom a vállalatoktól az ügyfelek felé tolódott el. Ennek eredményeképpen a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ahhoz, hogy új lendületet kapjanak az új üzleti környezetben.

 

A HOPEX üzleti folyamatelemzési megoldásának célja, hogy az üzleti vezetők, elemzők számára biztosítsa az üzleti tevékenységük megértéséhez és átalakításához szükséges nézőpontokat, elemzési és döntéshozatali eszközöket.

Az üzleti folyamatelemzési megoldások támogatást nyújtanak annak megértéséhez, hogy mit kell megváltoztatni a szervezetben, és hogy képesek legyenek irányítani az üzleti átalakulást és javítani az ügyfelek tapasztalatait. A stratégiai átalakítási döntésekkel összhangban a HOPEX BPA megoldásai segítenek megérteni és átalakítani működési folyamatait annak érdekében, hogy a stratégia végrehajtása ne csak vágyálom legyen.

A HOPEX folyamatelemzési megoldások használatával a vállalatok rugalmasan és gyorsan tudnak reagálni a piaci körülmények változásaira, gyorsabban frissíthetik a termékeiket és szolgáltatásaikat az új piaci igények kielégítésére. Azt is világosan meg fogják érteni, hogy milyen kockázatok befolyásolják az adott üzletágakat és előkészítik az kockázatok csökkentésére szolgáló terveket.

 

A vállalati működés mélyebb megértése mellett - és a megfelelő üzleti átalakítási forgatókönyvek kialakítása mellett – a BPA megoldások közé tartoznak a folyamatok tervezésének, elemzésének és optimalizálásának lehetőségei az ERP rendszerekkel, például az SAP-val kapcsolatban.

A HOPEX folyamatelemzési megoldások támogatják a neves nemzetközi szabványügyi testületek és szakmai szervezetek – például a BPMN, a TOGAF és az Archimate, valamint a védelmi és biztonsági rendszereket, mint a NAF, a DoDAF és a MODAF – szabványait és kereteit.

Termékek:

  • HOPEX Business Architecture

  • HOPEX Business Process Analysis

  • HOPEX SAP Blueprint