top of page

Lean Fórum Folyamatfejlesztési Konferencia | 2022. május 27.

Az elmúlt évek komoly lendületet adtak a digitalizációnak és számos új megoldás vált elérhetővé a vállalatok számára. A Lean Fórum Folyamatfejlesztési Konferencián azt a témát járjuk körül, hogy a Lean szemlélet és a folyamatfejlesztések, hogyan támogatják egymást és milyen megoldások, jó gyakorlatok jöttek létre az elmúlt években.

  1. Hogyan tudja támogatni a Lean fejlesztéseket a digitalizáció?

  2. Hogyan változik a Lean eszközök alkalmazása ennek hatására és milyen keretet, irányokat adhat a Lean szemléletű folyamatfejlesztés a digitalizáció eredményes alkalmazásának?

Idén 15. esztendeje kerül megrendezésre az országos Lean Fórum Folyamatfejlesztési Konferencia. Az elmúlt évek sikeres rendezvényein eddig több, mint 180 vállalat előadói osztották meg tapasztalataikat a termelékenység fejlesztési és veszteségcsökkentési módszerek alkalmazása területén.

Idén a BPM Solution képviseletében, mi is jelen leszünk, és a délután folyamán előadást fogunk tartani "Folyamatfejlesztés HOPEX alapokon" témában. A rendezvény szünetei alatt pedig minden kedves résztvevőt várunk standunknál egy frissítő kávéval. Csatlakozzon hozzánk!

A program során konkrét példákon keresztül mutatjuk majd be a Lean módszereket, azok gyakorlati megvalósítását és kérdéseit, továbbá lehetőség nyílik a Lean bevezetéssel kapcsolatos konstruktív szakmai párbeszédre is.


A program részletes leírását és a regisztrációs információkat az alábbi gombra kattintva érheti el:


Comentarios


Kövessen minket!
  • LinkedIn
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page